Meny

Vår datalagringspolicy

Denne informasjonen gjelder timebestillingen på nett. Vi lagrer her de opplysningene om deg som du oppgir. Det er opplysninger som kan identifisere deg som kunde, f.eks. navn, telefonnummer og e-postadresse. Iblant lagrer vi også tilsvarende opplysninger om deg hentet fra salongen.

Vi lagrer også de bestillinger du har gjort i salongen. Det gjør det lettere for deg neste gang du skal bestille time. I tillegg lagrer vi informasjon om hvilke operasjoner du har utført her på nettsiden. Det er for å gjøre det mulig for oss å løse eventuelle problem som kan oppstå. Alle disse opplysningene lagrer vi i minst 6 måneder.

For å gjøre innlogging og bestilling lettere for deg bruker vi også informasjonskapsler (cookies) i begrenset omfatning.

Du har når som helst mulighet til å slette informasjonene om deg fra timebestillingen på nett. Det gjør du ved å slette brukerprofilen din. Du mister da muligheten til å bestille time her på nettet, og også til å se hvilke timer du har bestilt i salongen. Derimot kan du fortsatt se hvilke tider som er ledige i salongen.

Alle opplysningene lagrer vi bare for vår felles interesse. De overleveres eller selges aldri til tredje part. Derimot har vi mulighet til å analysere dem, evnt. i samarbeid med f.eks. Google analytics, for å gjøre nettsiden mer lettbrukt og effektiv, for både deg og oss.

Vi er stolte og glade over få å ha deg som kunde og takker for godt samarbeid.